Čia populiariausias Imbiero alaus kokteiliai Ir gėrimainuo klasikinės Maskvos mulo iki unikalių sezoninių sukimų! Šie gazuoti, aštrūs gėrimai puikiai tinka linksminti ištisus metus.


Imbiero alus yra populiarus kokteilių maišytuvas, pridedant gazuotą nuojautą prie įvairių mišrių gėrimų! Tai gazuotas nealkoholinis gėrimas, pagamintas iš cukraus ir imbiero: panašus į imbiero ale, tačiau mažiau saldus su stipresniu imbiero skoniu.
Kaip kokteilių ekspertas, aš praleidau daugybę valandų išbandydamas įvairius prekės ženklus, tobulindamas santykį ir atradęs geriausius imbiero alaus kokteilius! Man patinka, kaip tai prideda aštraus skonio ir gazuotų burbuliukų sluoksnius. Čia yra visi mano geriausi imbiero alaus kokteiliai ir gėrimai: nuo klasikinio Maskvos mulo iki mulų variantų, „Moody Dark“ ir „Stormy“ ir net garsiojo Shirley šventyklos „Mocktail“!
Geriausi imbiero alaus kokteiliai ir gėrimai
„Maskvos mulė“ yra „Ginger Beer“ kokteilių vainiko brangakmenis! Jis gimė 1940 m. Ir išlieka populiariausias imbiero alaus gėrimas visame pasaulyje. Mano mėgstamiausia dalis yra tai, kad gėrimą galite pastatyti tiesiai į stiklinę: degtinę, šviežių laimo sulčių ir aštrų imbiero alų, todėl akimirksniu pastebimas.
Gaukite receptą
Be abejo, antras populiariausias imbiero alaus kokteilis yra tamsus ir audringas! Šis ikoniškas trijų ingredientų „Highball“ kokteilių poros „Dark Rum“ su burbuliuojančiu imbiero alumi ir išspausta aštrių kalkių. Romo vanilės ir rudojo cukraus natos puikiai papildo aštrų imbierą.
Gaukite receptą
Štai nepakankamai įvertintas aukštaūgis, kuris yra mano asmeninis mėgstamiausias imbiero alaus kokteilis „El Diablo“! Tai pora „Tequila“ su „Crème de Cassis“ uogų į priekį. Paryškintos uogos, zingy kalkės ir aštrus imbieras sukuria tokį unikalų gėrimą!
Gaukite receptą
Šis klasikinis dviejų ingredientų kokteilis iš XX amžiaus pradžios siūlo skanų būdą mėgautis viskio sudėtingais skoniais. Imbiero alaus variantas sukuria labiau subalansuotą gėrimą nei tradicinė sodos vandens versija, todėl jis tampa labiau prieinamas (aš asmeniškai labiau mėgstu jį su imbiero alumi!).
Gaukite receptą
„Pimm's Cup“ yra lengvas britų kokteilis, kuriame derinamos agurkų griežinėliai su „Pimm“ Nr. 1 ir burbuliuojančiu imbiero alumi. (Būdamas teniso gerbėja, sužinojau, kad tai Vimbldono gėrimas parašas). Šį vaisių, džino pagrindu pagamintą gėrimą lengva gurkšnoti ir nereikia jokio kokteilių purtyklės, todėl jis yra idealus vakarėliams.
Gaukite receptą
Šis modernus klasikinis imbiero alaus kokteilis sujungia Maskvos mulą su „Minty Mojito“! Tai subalansuoja burbuliuojančio imbiero alų ir mulo kalkius su šviežia mėtų ir mojito saldumu. Tai yra dar vienas mano asmeninis mėgstamiausias jo skonio „Instruige“!
Gaukite receptą
Šį lengvą, burbuliuojančią klasiką nuo 1900 -ųjų pradžios įkvėpė to paties pavadinimo Brodvėjaus pasirodymas. Jame vaidina aviečių sirupas kartu su džinu, kalkėmis ir aštriu imbiero alumi, kad sukurtų šį linksmą, ryškiai rožinį kokteilį!
Gaukite receptą
Šis drąsus, burbuliuojantis sukasi klasikiniame Maskvos mule pakaitomis „Tequila“ degtinės. „Tequila“ įkandimas gražiai poruojasi su aštriu imbieru ir zingy kalkėmis, sukuriant gėrimą, kurį asmeniškai mėgaujuosi dar geriau nei jo įkvėpimas.
Gaukite receptą
Štai klasikinis „Mocktail“, sukurtas tradiciniu būdu su imbiero alumi, o ne imbiero ale. Mano versija nėra pernelyg saldi iš sirupo: tai burbuliuojantis, gaivus nealkoholinis gėrimas, skirtas vaikams ar suaugusiems, ieškantiems kokybiškų maketų.
Gaukite receptą
Vienas maloniausių būdų gerti „Bourbon“ imbiero alaus kokteilyje, „Kentucky Mule“ keičiasi viskio degtinė. Tai burbuliuojantis, ryškus ir drąsus su aštriu viskio apdaila, kuri puikiai tinka vasaros vakarams prieangyje.
Gaukite receptą
Šis viskio variantas naudoja airišką viskį, o ne degtinę, skirtą lengvesniam viskio imbiero alaus kokteiliui. Tai puikus viskio gėrimo įvadas ir bet kuris vakarėlis prideda akimirksniu linksmybių.
Gaukite receptą
Štai sezoninis posūkis, kuris yra dar įdomesnis nei originalas! Šį rudenį imbiero alaus kokteilis puikiai suporuoja sidrą ir imbierą burbuliuojančiame mišinyje, kuris gražiai atrodo vario puodeliuose ir gerai tinka linksmybėms.
Gaukite receptą
Geriausi imbiero alaus prekės ženklai
Šiomis dienomis rinkoje yra daugybė imbiero alaus prekės ženklų rūšių. Čia yra keletas užrašų apie geriausius prekės ženklus, kuriuos reikia išbandyti šiems imbiero alaus gėrimams:
- Q Imbiero alus: Tai yra mūsų geriausias pasirinkimas! Jis turi puikų skonį ir yra pagamintas iš tikro imbiero. Jis yra mažose skardinėse, todėl jums nereikia atidaryti didelio butelio.
- Karščiavimo medžio imbiero alus: Karščiavimo medis taip pat turi puikų skonį ir yra mūsų atsarginė kopija! Jis pagamintas iš tikro imbiero ir neturi dirbtinių saldiklių.
- Daugiau imbiero alaus prekės ženklų: Čia yra daugiau populiariausių prekės ženklų sąrašas.
Be to, štai ką žinoti apie imbiero alaus ir imbiero ale skirtumus.
Ekspertų patarimai tobulų imbiero alaus kokteiliams
- Temperatūra yra svarbi: Visada naudokite šaltus ledo ingredientus, ypač imbiero alų. Kambario temperatūros maišytuvai praskiedžia jūsų gėrimą ir sumažins karbonizaciją.
- Tik švieži citrusai: Niekada nenaudokite citrinos ar laimo sulčių iš imbiero alaus kokteilių: skonis niekur nėra arti!
- Dešiniosios stiklo indai: Nors variniai puodeliai yra tradiciniai mulams, bet kokie atšaldyto stiklo darbai.
- Investuokite į garnyras: Papuošalai yra tai, kas gamina gėrimą! Švieži citrinų pleištai ar mėtų šakelės daro skirtumą.
Dažnai užduodami klausimai
Kalkės, citrinos, uogos ir mėtų visi gražiai papildo aštrius imbiero alaus natas.
Taip, galite naudoti bet kokio tipo imbiero alų, tačiau atminkite, kad skonio intensyvumas ir saldumas gali skirtis tarp prekės ženklų.
Dauguma komerciškai prieinamo imbiero alaus yra be glitimo, tačiau visada gera patikrinti etiketę, kad būtumėte tikri.
Imbiero alų galite rasti daugumoje maisto prekių parduotuvių, paprastai sodos ar maišytuvo praėjime.
Spausdinti
Imbiero alaus kokteiliai: Maskvos mulas ir dar daugiau!
Geriausias imbiero alaus kokteilis? Drąsus ir gazuotas Maskvos mulas! Sumaišykite kalkes, imbiero alų ir degtinę ledo šalto vario puodelyje.
- Prep laikas: 2 minutės
- Virkite laikas: 0 minučių
- Bendras laikas: 2 minutės
- Išeiga: 1 gerti 1x
- Kategorija: Gerti
- Metodas: Maišyti
- Virtuvė: Amerikos
- Dieta: Veganas
- 2 uncijos (¼ puodelio) degtinė
- ½ uncijos (1 šaukštas) Šviežios laimo sultys
- 4 uncijos (½ puodelio) Imbiero alus
- Gaminimui: kalkių ratas ar pleištas, šviežia monetų kalykla (jei norite)
- Į vario puodelį ar stiklą supilkite degtinę, laimo sultis ir imbiero alų.
- Įpilkite ledo ir papuoškite kalkių gabaliuku. Patiekite iškart.
Daugiau kokteilių idėjų
Jei jums patinka šie imbiero alaus kokteiliai, išbandykite visus mano 40 puikių kokteilių, kuriuos turėtumėte žinoti. Dėl konkrečių gėrimų išbandykite mano mėgstamus viskio kokteilius, džino kokteilius, degtinės kokteilius ar tekilos kokteilius.
Arba išbandykite mano 12 geriausių „Campari“ kokteilių, skirtų „Bitter“ likerio alternatyvoms, arba mano 15 geriausių „Prosecco“ kokteilių kolekcija siūlo burbuliukų variantus, puikiai tinkančius vakarėliams.