Štai drąsus teiginys: Madison, Viskonsino maisto scena yra ne tik sūrio varškė. Įsivaizduokite miestelį, esantį širdyje, kuriame gausu galimybių nuo ūkio iki stalo, nes didžiausias šalyje ūkininkų turgus, skirtas tik gamintojams. Pridėkite kosmopolitišką posūkį: Madisonas yra vienas iš dešimties labiausiai išsilavinusių JAV miestų, taip pat šiek tiek Čikagos įtakos. Užpildykite jį geru alumi (o gal ir sūrio varške, nes – Viskonsine!), ir jūs turite kulinarinį tikslą, kur kas daugiau nei atrodo.
Nesate įsitikinęs? Pažvelkite į mūsų Madisono restorano asortimentą nuo priešpiečių iki vakarienės. Štai mūsų mėgstamiausi patiekalai – ir taip, jūs norėsite juos visus paragauti.
Vėlyvieji pusryčiai Centro centre
Ši itališka vieta Madisono centre atneša senojo pasaulio skonį su šiuolaikiškumu. Nors esame tikri, kad jų pietūs ir vakarienės yra puikūs, užsukome paragauti specialaus „Boozy Brunch“: į vieną mažą kainą įskaičiuotas pyragaičių pasirinkimas, du priešpiečių kokteiliai, „Bottomless Colectivo“ lašinama kava arba „Letterbox“ arbata ir bet kokie priešpiečiai, pietūs, arba picos patiekalas.
Pusryčiai Pica
Dešra, špinatai, svogūnai, kiaušinis ir olandas ant tobulos plutos. Pasitikėk mumis – olandiškas patiekalas ant picos yra atradimas.
sardinės
Įkūrėjai Johnas Gadau ir Phillipas Hurley pristatė Kalifornijos restoranų scenos skonį Madisono ežero pakrantėje su Sardine, kurią pradėjo 2006 m. Šis bistro yra brangakmenis su vietiniais ingredientais ir nuostabiais vaizdais.
Croque Monsieur
Vietinis Viskonsino kumpis ir gruyère, mirkytas bešamelyje ir užpiltas bulvytėmis. Negalėjome nepamerkti tų bulvyčių, kad galėtume pasimėgauti bešameliu.
Mikelandželo
Nuo 1977 m. šis kavos prieglobstis išdidžiai tiekia sąžiningos prekybos, socialiai sąmoningą kavą. Draugai neleidžia draugams gerti „Starbucks“, taip pat įkūrėjas Samas Chehade'as.
Sąžiningos prekybos kava
Atėjome išgerti kavos, bet grįšime dėl pyragaičių. Tobulas puodelis, kurį būtų galima patobulinti tik šviežiu kepiniu ant šono – kitą kartą!
Ištroškusi ožka
Visai šalia Madisono esantis alaus daryklos baras buvo būtinas mūsų „Cannonball Loop Bike Ride“ žygyje. Su erdvia terasa ir gausiomis kepsninės porcijomis tai puiki degalų papildymo vieta.
„Wisco“ mėsainiai ir varškė
Jautienos mėsainis su alaus-sūrio padažu, šonine, keptais svogūnais, jalapeños ir šviežiai pjaustytomis bulvytėmis. Sūrio varškė? Sumuštas iki tobulybės.
Ganyti
Atidarytas Jameso Beardo apdovanojimo laureato virėjo Tory Millerio, „Graze“ dera vietinės kilmės patogaus maisto ir atsiveria Kapitolijaus vaizdai.
Bulgogi Bibimbap
Švenčiant šefo Tory Viskonsino ir Korėjos paveldą, šiame dubenyje sumaišomi regioniniai ūkyje pagaminti švieži ingredientai į gražų, burnoje tirpstantį patiekalą.
„Monty's Blue Plate Diner“.
Užkandinė, kurios dalis yra retro degalinė, dalis šeštojo dešimtmečio hipsterių, įsikūrusi Atvudo kaimynystėje. Pusryčiai visą dieną ir veganiško patogaus maisto pasirinkimas daro „Monty's“ mėgstamą vietinių.
Grybų mėsainis, Ultimate Mac and Cheese, Fat Elvis Shake
Trijų sūrių sūris ir sūris nusipelnė savo aukščiausiojo lygio, o „Fat Elvis Shake“ (galima vartoti ir gausų variantą!) privertė mus apalpti nuo žemės riešutų sviesto, bananų ir šokolado gėrybių.
Ištirpusi karvė
Netoli Kapitolijaus aikštės įsikūrusi Tipsy Cow yra daugiau nei dešimtmetį populiari Madisono taverna, iš kurios atsiveria vaizdas į kiemą, kurį sunku įveikti.
Vietinė ožkų sūrio varškė
Šie ožkos sūrio varškėčiai, lengvai sumušti su „New Glarus Spotted Cow“ alumi, yra itin vietinis Viskonsino patiekalas.
Senamadiška
Pasinerkite į Viskonsino paveldą su nostalgija „The Old Fashioned“, kur interjeras atrodo kaip „Elks Club“ ir „Happy-Days“ atmosfera.
Viskonsino alaus sūrio sriuba, Brat, Viskonsino fondu
Sheboygan brat ir Viskonsino fondiu yra tvirtas pasirinkimas, tačiau alaus sūrio sriuba pavogė mūsų širdis.
ašan's Pizza – Mac ir sūrio pica
Negalėjome atsispirti Iano picą supančiam šurmuliui. Įperkama, meistriškai pagaminta pica su kūrybingais priedais ir vietiniais ingredientais daro šią vietą Madisono pagrindiniu patiekalu.
Paveldo taverna
Prabangus pietums nuo ūkio iki stalo su pasauliniu posūkiu, virtuvės šefas Danielis Foxas čia pristato meistriškumą. Jo įspūdingame gyvenimo aprašyme yra keletas geriausių Čikagos restoranų, ir tai rodoma.
Kukurūzų pipirų pluta juostelė nugarinė ir troškintas trumpas šonkaulis
Švelnus, kvapnus ir subalansuotas su vietiniais grybais ir daržovėmis – šį patiekalą galima paragauti.
Fairchild restoranas
Nuo tada, kai laimėjo geriausio vidurio vakarų šefą, Fairchild rezervacijų sąrašas buvo užpildytas. Tai vieta, kurios verta palaukti, o skonis yra toks pat pakylėtas, kaip ir svetingas.
Septynių sėklų vištiena
Keptos vištienos ir kopūstų kukuliai su Briuselio kopūstais, gilių moliūgų tyre ir graikiniais riešutais – puikus rudens patiekalas.
Prekybininkas
Šioje vietoje Madisono centre dera pramoninis prašmatnumas su sezoniniais vietiniais patiekalais.
Traškus keptos vištienos sumuštinis
Jalapeno kremas, napa kopūstų šlakelis ir marinuotos daržovės ant brioche? Skanaus!
Harvey House
Už Madisono istorinio traukinių depo „The Harvey House“ yra žymiausių Viskonsino vakarienės klubų šventė.
Niujorko juostos kepsnys
Išlaikėme jį klasikiniu su sultinga Niujorko juostele.
Eno Vino
Mažos lėkštės ir vaizdas ant stogo leidžia atsipalaiduoti su draugais prie martinio ar dviejų.
Creme Brûlée, šokoladinis Martini, Espresso Martini
Ėjome paragauti desertinio martinio, o kreminis brûlė buvo tobulas saldus prisilietimas.
Madisono paskutinė pastaba
Su daugiausiai parkų vienam gyventojui ir platininiu įvertinimu dviračių takų, antroji Madisono fitneso reitingo vieta yra prasminga. Galų gale, toks skanus miestas turi kažkaip atidirbti visus tuos užkandžius nuo ūkio iki stalo!
Sveiki! Mes esame Jenn ir Ed Coleman, dar žinomi kaip Coleman Concierge. Trumpai tariant, mes esame Hantsvilyje gyvenanti „Gen X“ pora, kuri dalijasi savo istorijomis apie nuostabius nuotykius per veiklos skatinamas transformacines ir patirtines keliones.